• Velkommen
  • Konferanse
  • Overnatting
  • Gjestekommentarer

 

Deltager på bedriftsarrangement og julebord, nov. 2012:

"Heia Ida. Vi er vel hjemme og full av godord etter et særs vellykket julebord. Alle jeg har pratet med skryter etter helgas besøk hos dere.

Det er imponerende å se og oppleve eierskapen og stoltheten du og dine medarbeidere,
utviser for å overstige kundens forventninger. Man blir rett og slett glad av slikt et herlig vertskap.
Rotekte vennlighet med smil og glimt i øyet ble vi møtt med fra vi kom til vi dro.
Maten var fantastisk i sitt utvalg, smak og kvalitet. Imponerende!
Delikate rene rom smakfullt dekorert med flotte bilder.
Jeg er overbevist om at 50 ansatte i Retura og Hamos nå prater varmt om Vårsøg Hotell. :-) Roy"

Deltager på bedriftsarrangement og julebord, nov. 2011:

"Vi vil gjerne først få lov til å gratulere med et alletiders flott hotell!!!
Vi har denne helga hatt den ære å få se dette hotellet både utvendig og innvendig, og vi er virkelig imponert over denne forvandlingen som har skjedd. Det eksterne som møtte oss var flott, og likeledes resepsjonen. Oså et SMIL til den ansatte i resepsjonen for flott informasjon.
Vi er godt voksne mennesker, og har vært på mange hotellbesøk og julebord gjennom årene, men dette er vel verd en 6èr.
Vi vil skryte aller mest av er maten. Her var det et storslått julebord som møtte oss. Her var det ribbe og pinnekjøtt, og et overdådig koltbord der ingenting manglet. Og her må kokken få sin velfortjente ros: en så velsmakende ribbe skal man lete lenge etter!!! Og en ros til betjeningen for flott service!
Vi har vært på dete hotellet mange ganger før, og nå fikk vi se forvandlingen. Det har blitt et kjempeflott hotell etter renoveringen, med lyse saler og flotte hotellrom.
Ja dette frister til gjentagelse, så vi håper å få anledning til å besøke dette hotell igjen, og vi kommer til å nevne dette til våre venner!
Takk for flott opplevelse!"

Ole Magne Ansnes i Kulturuke - Aura Avis, nov 2011.

"I skrivende stund (igjen, og fortsatt onsdag) har jeg spist tre julemiddager på fem dager. Først på Drivas jubileum på Vårsøg Hotell lørdag kveld, så på Aker stadion i Molde søndag - og sist på Rica Parken i Ålesund onsdag. Bare god mat, men med Vårsøg Hotell som foreløpig vinner av prisen for årets julekjøkken. Vårsøg Hotell har i dag så mange gode kvaliteter at man bare må bli imponert. Det gjelder i alle ledd og på alle nivå. Du verden hvor heldig Surnadal har vært...og er!! Og når det gjelder julematen. Kanskje jeg skal ta en liten pause?"

brosjyre

Meld deg på vårt nyheitsbrev:Image1\